Vanaf nu te bekijken in onze winkel; de nieuwe duikcomputer en sporthorloge van Suunto.

Bekijk hieronder onze uitgebreide product introductie;

De Suunto Ocean is een duikcomputer en sporthorloge in één voor avonturen onder en boven water. Tijdens al je duiken onder alle omstandigheden kun je rekenen op de Suunto Ocean met de meerdere duikmodi, het grote aantal instelbare akoestische en trilalarmen, ondersteuning voor een draadloze Tank Pod en het grote, heldere kleurendisplay. Met ruim 95 sportmodi, van hardlopen en fietsen tot zwemmen en yoga, is de Suunto Ocean tegelijkertijd een sporthorloge voor iedereen met een actief leven. De hartslagmeting via de pols helpt jou als gebruiker niet alleen tijdens het sporten, maar ook bij een gebalanceerde levensstijl. Ook je slaap wordt gemeten met het oog op optimaal herstel.