Op zaterdag 16 maart zal Scuba Service uitzonderlijk gesloten zijn i.v.m. het jaarlijkse Duikveiligheid symposium. Wij zijn gevraagd om een lezing te verzorgen over het belang van een tijdige en  goed uitgevoerde herkeuring van ademluchtflessen. Hieronder leest u meer over het symposium en de overige sprekers van dit jaar;

De Eenheid voor Hyperbare Geneeskunde van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen en de Geneeskundige Commissie NELOS organiseren ook dit jaar het symposium ‘Duikveiligheid – Update van recente inzichten’. Het symposium gaat door op zaterdag 16 maart 2019 van 8:30 tot 15:00 in het congrescentrum Ter Elst in Edegem. We bieden een gevarieerd programma, met verschillende autoriteiten als spreker, op maat van de geïnteresseerde duiker.

Accreditatie voor deelnemende artsen wordt aangevraagd. Een bewijs van deelname wordt voor elke deelnemer voorzien.

  • Doelpubliek: geïnteresseerde duikers, (para)medici
  • Locatie: Congrescentrum Ter Elst Kattenbroek 1, Edegem (België)
  • Inbegrepen in de prijs: ontvangst en pauze met koffie en versnaperingen, broodjeslunch, downloadbare presentaties van de sprekers, parking, accreditatie
  • Prijs: 40 euro per deelnemer

Meer informatie: www.duikveilig.be