Nieuws

Ook het Ministerie vertrouwt op Scuba Service

Al sinds 2004 zijn wij gespecialiseerd in het herkeuren van ademluchtflessen en hameren al van in het begin op het belang van inwendig zuivere flessen, dus geen olie, roest en dergelijke.

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken heeft onze manier van werken weten te waarderen en we zijn erg blij en heel trots dat zij met ons een langdurige samenwerking zijn aangegaan voor het herkeuren van al hun ademluchtflessen en duikflessen over heel België!

Je duikfles laten keuren kan je overal. Vaak bij firma’s die gespecialiseerd zijn in het keuren van Industriële flessen of van brandblusapparaten of rechtstreeks bij één of ander keuringsorganisme. Door onze zeer lange ervaring in de duikbranche weten we als geen ander hoe gevaarlijk olie en andere onzuiverheden kunnen zijn voor je gezondheid, zeker onder hyperbare omstandigheden, maar ook welke impact roest kan hebben op de goede werking van je ademautomaat.

Daarom hameren wij al van in het begin op het belang van inwendig zuivere flessen, dus geen olie en dergelijke. Maar zeker ook geen roest. Wij reinigen dus niet alleen inwendig, maar gritstralen eveneens elke gekeurde fles inwendig.

Klanten, professionele duikers en andere betrokkenen reageren massaal!

Enkele reacties